Assist24

Assist24 levert via de installateur, ICT-er of dealer een breed scala aan professionele diensten die particulieren en bedrijven veel zorgen uit handen nemen. Stuk voor stuk nieuwe en praktische diensten voor gedegen veiligheidsoplossingen. Diensten die bovendien als een puzzelstuk naadloos aansluiten op het overige aanbod van Lobeco Fire + Security; de elektronische beveiligingsproducten én de […]

M2M simkaarten

GSM/GPRS alarmdoormelding met het Assist24 Sim-kaartabonnement Snel, simpel én betrouwbaar. Met een Sim-kaart van Assist24 heeft u draadloze alarmdoormelding over het degelijk netwerk van Mobistar. De basiscommunicatie biedt u draadloze IP-communicatie volgens het efficiënte en robuuste send & deliver Machine-To-Machine protocol (M2M). Maar meldingen kunnen ook draadloos over het Mobistar GSM-netwerk worden verstuurd als SMS, […]

SmartCatcher terreinbewaking

Verzekerd zijn van tijdelijke beveiliging waar en wanneer ú dat wilt? Met de SmartCatcher bent u zeker van 24/7 camerabewaking op uw project. Van vertraging door vandalisme of ontvreemding van materiaal op uw project is geen sprake meer. Tevens komt de veiligheid van uw bezoeker op uw evenement niet meer in het gedrang. Zo zijn […]

Combi’s

Ideale draadloze basiskit voor het beveiligen van elke woning en makkelijk uit te breiden volgens eisen van de klant.

Secur24 Dealer Programma

Voor de commercieel ingestelde beveiliger

Trend: Groeiende markt inbraakbeveiliging
De meeste bedrijfspanden hebben inmiddels een bepaalde mate van beveiliging. Echter, woonhuizen en appartementen in de Benelux zijn in aantal voor minder dan 5% beveiligd! Deze aantallen liggen in de USA op 18% en in de UK op 8%. Dit betekent nog een enorme groeimarkt! Daarbij worden consumenten steeds mondiger en wensen zij eenvoudige producten en diensten. Deze producten dienen interactief en de diensten 24/7 voorhanden te zijn.

secur24

Abonnement volledig verzorgd
Consumenten willen 24/7 beveiliging voor een vast bedrag per maand, zonder zorgen. Het Secur24 Home Programma voorziet de commercieel ingestelde installateur van een volledig abonnement. Secur24 fungeert als abonnementen provider waarbij de installateur voor de werkzaamheden betaald wordt. Secur24 factureert vervolgens de installateur gedurende 3 of 5 jaar een vast maandelijks bedrag dat de installateur op zijn beurt door factureert aan zijn eindklant. Dit verhoogd met de marge en een onderhoudsvergoeding.

Opbouw eigen abonnementenbestand
De installateur bouwt op deze manier een abonnementen bestand met eigen klanten welke maandelijks voor een continue omzet en marge zorgt. Dit betekent zekerheid en stabiliteit in de bedrijfsvoering. Bovendien vertegenwoordigt dit abonnementenbestand extra waarde voor de onderneming. En dat is goed voor de toekomst als het bedrijf ooit wordt overgedragen of verkocht.

Marketing ondersteuning
Voor de commercieel ingestelde installateur of verdeler is een pakket met marketingtools beschikbaar om goed voorbereid de lokale en regionale markt te benaderen. Het begint uiteraard met goede trainingen in de techniek en de verkoop. Verder hebben wij werkende demokoffers en website templates voorzien. Daarnaast zijn er gepersonaliseerde brochures beschikbaar alsook materiaal voor bijvoorbeeld lokale beurzen en shows.

Het Secur24 Home Dealer Programma is dan ook specifiek ontwikkeld voor marktgerichte beveiligingsondernemers die een grotere economische groei willen realiseren met een hoger rendement.